Algemene voorwaarden

Reglement & instructies voor een vlot en aangenaam verloop van onze vintage & tweedehands kledingmarkten.

OPENINGSUREN & TOEGANKELIJKHEID

– Exposanten kunnen starten met opstellen om 09u00, tenzij anders vermeld op het programma. Het opstellen loopt af om 10u00. Dit wil zeggen dat om 10u00 de eventzone terug volledig autovrij moet zijn.

Bij aankomst geeft u de achternaam van uw inschrijving op waarna u naar uw persoonlijke standplek wordt geleid. Hebt u nog vragen? Aarzel niet één van onze medewerkers aan te spreken!

– Bij inschrijving per mail bekomt u een plannetje dat het traject voor laden en lossen, en een suggestie tot

parkeermogelijkheid weergeeft. Het is op politiebevel verboden uw voertuig permanent op de site te parkeren. Doet u dit toch, dan zijn eventuele parkeerboetes voor rekening van de deelnemer.

WAT MAG U RESHAREN

– Er mogen enkel kleding, textiel en schoeisel gereshared worden. Andere waren worden niet toegelaten! Hoe je jouw spullen van de hand doet of verzameld kies je zelf. Kopen, verkopen, ruilen of doneren. Het mag allemaal!

UW INSCHRIJVING!

-Uw overschrijving geldt als bewijs van inschrijving. Na de ontvangst van uw storting wordt hier numeriek een vaste standplek aangekoppeld wat jou inschrijving volledig maakt.

LET OP: zonder overschrijving bent u NIET ingeschreven en wordt er ook geen standplaats gereserveerd.

-Bij ongunstige weersomstandigheden gaat het event nog steeds door. Het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Dit geldt ook voor laattijdige annulaties van inschrijvingen.

WAT BIJ AFLOOP?

-Het event loopt ten einde om 18u00. Exposanten krijgen dan terug toegang om met hun wagen het marktgebied te betreden en hun stand op te ruimen.

– Kledij, schoeisel en ander textiel dat u niet terug wenst mee te nemen kan u in een gesloten plastic zak

deponeren op ons tijdelijk kledinginzamelpunt. Het verzamelde goed wordt dan op het einde van de dag integraal aan Oxfam Solidariteit geschonken.

Overtollig afval wordt op politiebevel door de exposanten terug mee naar huis genomen.